MÓN SANT BENET: Història d’un retrat

Taller participatiu per aprofundir en l’època del feudalisme
Unes misterioses imatges relacionades amb el passat medieval del monestir ens conduiran cap a personatges i històries remotes. Qui eren els seus protagonistes? Quins secrets amagaven? Un joc d’investigació i observació en què se’ns plantejaran diversos enigmes, on descobrirem les seves relacions i coneixerem l’evolució i el funcionament dels estaments dins la societat feudal.

OBJECTIU: Aprofundir en els coneixements que tenim sobre la societat feudal i descobrir-ne de forma pràctica el seu funcionament.

“Món St Benet proposa als professionals de l’ensenyament un seguit d’activitats educatives, convençuts que el conjunt patrimonial i cultural del Monestir i d’Alícia han de ser una eina d’educació i un espai lúdic d’aprenentatge i de valorització de la història, l’art, l’entorn natural, l’alimentació i la seva relació amb els avenços científics i tècnics. El programa educatiu, confeccionat a partir dels currículums escolars i que consta de visites i tallers per a tots els nivells educatius, fa un èmfasi especial en els continguts procedimentals, és a dir, l’objectiu és que l’experimentació sigui la principal activitat d’aprenentatge.
Aquesta és la característica diferencial dels tallers de cuina i alimentació, dels tallers d’història relacionats amb el monestir, dels tallers d’entorn a partir de les arts plàstiques i de les activitats a l’hort d’aprendre.”
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 07/07/21
Fitxa tècnica
ESO1C
ESO2C
Tipus d'activitat
Taller participatiu
Àrea de coneixement
Història, cultura i patrimoni
Temàtica
ODS
Entre 1 i 2h
De pagament
Fora del centre escolar espai interior
Idiomes
Català