Emprenedoria en Anglès

El Programa Be an Entrepreneur és un programa únic d'iniciació a l'emprenedoria impartit per veritables emprenedors, dirigit principalment als alumnes d'ESO, Batxillerat, Formació Professional i Universitats. El seu objectiu principal és fomentar el caràcter emprenedor dels estudiants mitjançant una exclusiva i innovadora metodologia que enforteix la iniciativa, l'autoestima i la confiança. El Programa s'imparteix íntegrament en anglès per professors especialitzats que són emprenedors ells mateixos.
"L'Objectiu principal del programa és fomentar el caràcter emprenedor dels estudiants, mitjançant una exclusiva i innovadora metodologia"

El programa consta de 13 classes d'1 h de durada, en horari lectiu, que, partint del descobriment per part dels alumnes de les seves passions i interessos, els condueix a elaborar un pla d'empresa complet, que es presenta en públic en anglès a la sessió final.

Si estàs interessat a aplicar el nostre programa, contacta amb nosaltres a escola@escolaemprenedors.org“L’Objectiu principal del programa és fomentar el caràcter emprenedor dels estudiants, mitjançant una exclusiva i innovadora metodologia”

El programa consta de 13 classes d’1 h de durada, en horari lectiu, que, partint del descobriment per part dels alumnes de les seves passions i interessos, els condueix a elaborar un pla d’empresa complert, que es presenta en públic en anglès a la sessió final.

Si estàs interessat en aplicar el nostre programa, contacta amb nosaltres a escola@escolaemprenedors.org
Taller d' 1h. setmanal en 3 mesos amb l'objectiu de promoure l’esperit emprenedor i el coneixement d’empresa entre els estudiants de secundària, batxillerat, formació professional i d’universitats
Última actualització: 18/08/21
Fitxa tècnica
ESO2C
BTX
CF
Tipus d'activitat
Projectes de llarga durada, Taller participatiu
Àrea de coneixement
Emprenedoria, Llengua anglesa
Temàtica
ODS
Llarga durada
Gratuïtat condicionada
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Anglès
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't