CUIDA'L (basat el l'obra de F.Hundertwasser)

CUIDA’L és un espectacle basat en l’obra i el pensament de l’artista vienès Friedensreich Hundertwasser.
Ell era un esperit lliure, que li donava molta importància a creure en les pròpies idees i, sobretot, a intentar que es fessin realitat.
Reivindicava la capacitat creativa de cadascú i el dret a expressar-la. D’aquesta manera el món es tornaria més divers, més interessant i més ric, talment com ho és la natura.
El seu pensament ecològic, absolutament vigent, emfatitza en la excepcionalitat de cada bri d’herba, de cada floquet de neu...de cada muntanya o de cada riu.
En la importància vital de viure en harmonia amb aquesta natura que ens ho dona tot i cal cuidar. Com també cal cuidar-se un mateix; cuidar qui tens a la vora; cuidar la comunitat on vius i finalment cuidar el planeta sencer.

L’obra artística de Hundertwasser, representada a través de la seva pintura, l’arquitectura i diversos escrits, ens va impactar des del primer moment per la seva bellesa i sobretot perquè expressa de forma entenedora moltes de les coses que nosaltres volem comunicar als infants.

És evident doncs, que ha estat el motor per a la creació d’aquest espectacle de primera infància dirigit també a tot el públic familiar, ja que creiem que el seu pensament és universal i adreçat a tothom.

De fet, el punt de partida de l’espectacle és un dels seus escrits, senzill però directe, com la mirada encuriosida d’un infant.

“Tot és aquí per a que siguem feliços a la terra.
Tenim neu i cada un nou matí. Tenim sol i ombra.
Tenim terra i vent. Animals i tots els colors.
Tenim arbres i pluja. Esperança i llàgrimes.
Tenim terres llunyanes i bicicletes.
Som rics”.
CUIDA'L és un espectacle sense paraules, alegre i vital, que vol transmetre valors de consciència ecològica i despertar la mirada creativa de l'infant.
Última actualització: 25/06/21
Fitxa tècnica
INF2
CI
Tipus d'activitat
Teatre
Àrea de coneixement
Teatre, Coneixement del medi i Biologia, Educació cívica, en valors i per la pau
Temàtica
ODS
Fins a 1h
Gratuïta
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't