Visita guiada: Marilyn Monroe i el col·leccionisme

Visita guiada d’una hora dedicada al món del col·leccionisme i a l’actriu nord-americana Marilyn Monroe, dinamitzada i adaptada a les necessitats dels grups d’estudiants (secundària i batxillerat). En ella s’hi mostra una extensa selecció d’objectes de l’artista, prenent com a eix central el món de la mitomania i el col·leccionisme. El recorregut a més, proposa la projecció d’un vídeo amb l’objectiu de consolidar els coneixements adquirits en la visita.

L’Arxiu Marilyn Monroe es presenta sota l’òptica particular del seu autor, Frederic Cabanas, artista santcugatenc que ha dedicat més de 35 anys a l’estudi de la seva biografia, així com a la recopilació d’objectes i documents de l’actriu.
El destacat recull de peces que s’exposen permet fer un repàs biogràfic a la seva trajectòria, aconseguint endinsar-se en l’univers glamurós de Marilyn Monroe. Des de les fotografies d’una jove Norma Jeane a objectes de culte com els guants negres de la pel·lícula “Gentlemen Prefer Blondes”. Tanmateix l’Arxiu presenta una biblioteca que conforma el fons literari més extens del món dedicat a l’actriu.
Es tracta del primer museu dedicat a Marilyn Monroe a Europa, que ofereix als seus visitants deixar-se seduir tant per la sensibilitat artística d’ella com per la calidesa que es desprèn de l’atmosfera del col·leccionisme.
Visita guiada d’una hora dedicada al món del col·leccionisme i a l’actriu nord-americana Marilyn Monroe, dinamitzada i adaptada a les necessitats dels grups d’estudiants.
Última actualització: 07/02/19
Fitxa tècnica
ESCOLAR
ESO1C
ESO2C
BTX
Tipus d'activitat
Exposició, Visites i itineraris
Àrea de coneixement
Cinema
Temàtica
#escolar
ODS
Fins a 1h
Gratuïta
Fora del centre escolar espai interior
Idiomes
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't