JOCS POPULARS - JUGUIPOP

Jocs populars per potenciar les relacions personals, l’educació,el raonament, l’enginy, l’habilitat i la motricitat, el joc sense violència, ensenyament de grans a petits i entre iguals, el respecte..
Juguipop és una col•lecció de jocs populars, un espai de joc on l’habilitat de cadascú serà clau per demostrar-se a un mateix del què és capaç. Són jocs coneguts per tots que no necessiten explicació ni ajuda de cap monitor per començar a jugar.

Activijoc, aportar per donar-li importància al joc en sí mateix, com a eina d’entreteniment i com a medi per potenciar les relacions personals entre familiars i entre el grup d’iguals, així com el manteniment de la tradició del joc popular com a transmissió de coneixement i cultura.

Com tot el que fem, la col•lecció Juguipop, tret d’alguns elements necessaris, la majoria dels jocs estan construïts amb fusta, o la tenen com a element principal, pintats a mà artesanalment, amb colors alegres que inciten al joc i a la participació.

Són jocs dinàmics, participatius i divertits. S’hi troben jocs populars, coneguts per tots els nens, pares, mares... Jocs d’habilitat, cooperatius i de competició. Jocs originals, amb formats diferents als habituals per a jugar amb el grup d’iguals o la família. Jocs per als més menuts, on hi té presencia la psicomotricitat i l’habilitat.

Una fantàstica manera de potenciar les relacions personals, l’educació i el raonament, l’enginy, l’habilitat i la motricitat, el joc sense violència, l’ensenyament de grans a petits i entre iguals, el respecte, el manteniment de la tradició del joc popular, la diversió, la interculturalitat...
Un gran ventall de jocs que faran moure a tothom! Ping – pong a 4, limbo, diana, hula-hoops, xanques de mà, xanques de peu, bilboquets, baldufes, la pesca, mini golf, estirar la corda, cursa de sacs, construcció amb equilibristes, joc del paracaigudes, punteria, esquís cooperatius, pinta-pinta, memory, baby memory ...
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 07/06/21
Fitxa tècnica
CI
CM
CS
ESO1C
ESO2C
EE
Tipus d'activitat
Jornada lúdica, Portes obertes, Taller participatiu
Àrea de coneixement
ODS
Mig dia
De pagament
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes