JOCS GEGANTS - JUGANTOTS

Els Jugantots neixen de la idea de buscar una activitat d’entreteniment per a petits i grans, en què, sense haver de llegir instruccions ni esperar que ningú hagi d’explicar el funcionament, tothom hi pugui començar a jugar en el moment d’arribar a l’activitat.

Entenem que el joc a banda de ser una eina d’aprenentatge, fa que els nens i nenes desenvolupin habilitats motrius, cognitives, afectives i de relació, també desenvolupa la imaginació i la capacitat creativa dels nens i nenes.

Apostem per donar importància al joc en sí mateix, com a eina d’entreteniment i com a mitjà per potenciar les relacions personals entre familiars i entre el grup d’iguals, així com el manteniment de la tradició del joc de taula en una generació nascuda a l’era de la consola de jo i el mòbil.

Són jocs construïts artesanalment per Activijoc, tots tenen la fusta com a element principal, la qual cosa els fa molt atractius i agradables al tacte. Pintats a mà, amb colors alegres que inciten al joc i a la participació.
La col•lecció dels Jugantots, és una col•lecció exclusiva de 20 jocs gegants tradicionals de fusta i que està en constant ampliació. Joc de l’oca, tres en ratlla, qui és qui?, loopings, dòmino, puzle, aneguets, Tangram, mikado, el penjat, la pesca, indiakes, parxís, dames, OX, golf, bowling, Jenga Max, Grand Prix...

Són jocs amb els que s’ha jugat sempre, però aquesta vegada amb una mida diferent.
Són jocs amb els que s’ha jugat sempre, però aquesta vegada amb una mida diferent, per potenciar les relacions personals entre el grup d’iguals, així com el manteniment de la tradició del joc de taula
Última actualització: 07/06/21
Fitxa tècnica
INF1
INF2
CI
CM
CS
ESO1C
ESO2C
EE
Tipus d'activitat
Jornada lúdica, Portes obertes, Taller participatiu
Àrea de coneixement
ODS
Mig dia
De pagament
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't