Visita guiada al Palau de la Balmesiana

El Palau de la Balmesiana és un Palau neogótic amb detalls modernistes construit per artistes tant destacats com Rubió i Bellver, arquitecte colaborador de Gaudí. El palau amaga una capella única amb una barreja d'estils que s'entrellacen amb mestratge creant un espai singular.

La visita guiada al Palau de la Balmesiana permetrà descobrir la historia de les institucions que conviuen en aquest edifici així com els detalls artístics d'aquest Palau.

Aprofitant el context es parlarà de fets històrics com la Guerra Civil on, institucions eclesiàstiques com les del Palau de la Balmesiana van patir la repressió anticlerical del moment, o detalls de curiosos i interessants del món cristià que tant marca el nostre dia a dia en la nostra societat.

El dinamisme i la interacció constant amb el públic, així com la bellesa i singularitat de l'espai faran d'aquesta visita una activitat impressindible.

No perdis la oportunitat de conèixer aquest i altres espais únics i emblemàtics de la ciutat de Barcelona que permetran als alumnes conèixer de primera mà detalls de la història i la cultura de la ciutat de Barcelona.

Els espais que formen l'oferta cultural d'Sternalia són:
- la Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona
- la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya
- la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya
- el Palau de la Balmesiana
- el Palau Requesens - Reial Academia de Bones Lletres de Barcelona
- el Centre Excursionista de Catalunya - Temple d'August
El Palau de la Balmesiana és un Palau neogótic amb detalls modernistes que amaga una de les capelles més singulars de tota Barcelona.
Última actualització: 05/06/18
Fitxa tècnica
ESCOLAR
PROF-FAM
CM
CS
ESO1C
ESO2C
BTX
CF
Tipus d'activitat
Visites i itineraris
Àrea de coneixement
Història, cultura i patrimoni
Temàtica
#escolar
ODS
Fins a 1h
Gratuïta
Fora del centre escolar espai exterior
Idiomes
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't