Visita guiada al CRAM

La visita consisteix en un joc de simulació en què l'alumnat ha d'ajudar en Felip Potablava, un ciutadà que veu que la platja ha canviat darrerament. Per poder donar resposta, els nens i les nenes, ajudats d'un joc de pistes amb un mapa de les instal·lacions del CRAM, hauran d'anar descobrint els diferents espais per comprendre les principals amenaces que afecten als animals marins i donar una resposta a aquest ciutadà. Acompanyats d'un/a educador/a, podran veure com es treballa al CRAM, observaran els animals que estan en procés de recuperació, i reflexionaran sobre la seva actuació responsable envers l'entorn.


RELACIONS CURRICULARS:

· Identificació i disseny d'actuacions responsables orientades a l'ús sostenible de l'entorn.

· Caracterització de la funció de relació a partir de l'observació d'animals i plantes i relacionant-les amb els seus hàbitats.

· Interès per la protecció i cura d'animals i plantes de l'entorn proper.


OBJECTIUS D'APRENENTATGE DE L'ACTITVITAT:

Conèixer la feina i el funcionament del Centre de Recuperació d'Animals Marins. Observar directament els éssers vius que hi ha al CRAM. Reflexionar sobre les actuacions que cadascú pot fer per a la preservació del medi marí.


MATERIALS RELACIONATS AMB L’ACTIVITAT:

Guia didàctica de l’activitat (s’envia quan es formalitza la reserva).
Visita guiada dinamitzada a les instal·lacions del CRAM. Els nens i nenes descobriran què passa al mar, quins animals necessiten ajuda i què poden fer ells mateixos per ajudar-los.
Última actualització: 06/02/18
Fitxa tècnica
ESCOLAR
CM
Tipus d'activitat
Visites i itineraris
Àrea de coneixement
Coneixement del medi i Biologia
Temàtica
#escolar
ODS
Entre 1 i 2h
De pagament
Fora del centre escolar espai exterior
Idiomes
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't