11è Festival Internacional del Circ ELEFANT D'OR a Girona

El circ internacional i de qualitat exemplifica la convivència entre cultures, mostra la necessitat de treballar en equip i la cultura de l’esforç amb atraccions fruit de la dedicació i la constància.
Després de l’extraordinari èxit de crítica i públic en les deu primeres edicions, amb més de 200.000 espectadors, Girona es converteix de nou en el marc de l’únic festival internacional del circ del nostre país. A imatge dels grans festivals circenses de Moscou o Monte-Carlo, l'onzena edició del certamen ofereix una esmerçada tria d’artistes entre els que figura l’elit mundial dels millors trapezistes, acròbates, malabaristes i pallassos arribats de tots els racons del planeta per a captivar amb les seves proeses. La nova edició del Festival Internacional del Circ presentarà una selecció de les 24 millors atraccions mai vistes en els circs europeus: més de 70 artistes totalment nous a Europa vinguts de 12 països.

Els espectacles es realitzen sota la Gran Carpa climatitzada, de disseny innovador i avançada tecnologia, amb capacitat per més de dos mil espectadors que s’alça al Camp de Mart de La Devesa de Girona amb tot tipus de serveis annexes: cafeteria, WC, ampli aparcament gratuït pels autocars just al davant.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 14/09/22
Fitxa tècnica
INF1
INF2
CI
CM
CS
ESO1C
EE
Tipus d'activitat
Jornada lúdica, Teatre, Titelles
Àrea de coneixement
Teatre
Temàtica
ODS
Entre 1 i 2h
De pagament
Fora del centre escolar espai interior
Idiomes