LA FÀBRICA DE COLORS: la cantata participativa dels petits de l'escola que ha fet la volta al país!

ACTIVITAT GRATUÏTA PER L'ALUMNAT PARTICIPANTS (60€ per grup classe)
La Fàbrica de Colors és una obra expressament composta per a P5, 1r i 2n: convertiu-la en el projecte final d'educació infantil, el projecte de cicle inicial, o un gran projecte de col·laboració entre les dues etapes!
NO CAL QUE SIGUEU ESPECIALISTES DE MÚSICA : per preparar l'obra de gener a maig a classe i a casa, tant mestres com alumnes i famílies tindreu accés via web a àudios, vídeos tutorials, karaokes, powerpoints, les lletres de les cançons, el conte i els dibuixos. A més, us oferirem una guia tècnica i dues sessions de formació, i comptareu amb el nostre assessorament constant durant els mesos de preparació.

Tot perquè els vostres alumnes, juntament amb escoles de tot el país, siguin els protagonistes absoluts d'un gran concert al teatre Poliorama de la Rambla, dirigits pel propi compositor de l'obra i acompanyats per l'Orquestra Infantil de Barcelona (una agrupació oberta a instrumentistes de 9 a 16 anys en la qual també podran participar els vostres alumnes més grans!).
Des de 2014, milers de nens d'arreu de Catalunya i les Balears han interpretat La Fàbrica de Colors: Veniu i continuarem pintant de música el món!

MÉS INFORMACIÓ, MATERIALS DE MOSTRA I INSCRIPCIONS A www.utmusica.cat/la-fabrica-de-colors/ I AL WEB DEL PAE www.barcelona.cat/programa-activitats-escolars
Una experiència musical inoblidable per als petits de l'escola: protagonitzar un gran concert acompanyats per l'Orquestra Infantil de Barcelona / ACTIVITAT GRATUÏTA PER A L'ALUMNAT
Última actualització: 15/06/21
Fitxa tècnica
INF2
CI
EE
Tipus d'activitat
Projectes de llarga durada
Àrea de coneixement
Música, Educació cívica, en valors i per la pau
Temàtica
ODS
Entre 1 i 2h
Gratuïta
Fora del centre escolar espai interior
Idiomes
Català
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't