Intercanvi de parelles i altres contes de Roald Dahl

És un plaer explicar contes de grans autors, us oferim diferents espectacles on posem en veu alta l'obra de Roald Dahl, Pere Calders i d'altres.
Els llibres que Roald Dahl va escriure per al públic infantil i juvenil són famosos arreu del món, s’han traduït a un munt d’idiomes i força títols s’han portat al cinema. Els llibres que va adreçar als adults no són tan coneguts però són també excepcionals. Quan escriu per als més grans, Roald Dahl porta la diversió, la provocació i l’enginy encara més a l’extrem. El resultat són uns contes agosarats, plens d’ironia i amb finals extraordinaris.
Us oferim un recull d’aquests contes, us els direm acompanyant la paraula amb la música del violí. Són històries que ens parlen d’amor, de sexe, d’ambició i, en definitiva, de la condició humana. Això sí, sempre vista a través del sedàs del nostre estimat i admirat Roald Dalh.
Adaptem la sessió també per a alumnes de primer i segon d'ESO.
Si contracteu dues sessions, a partir de la segona queden a meitat de preu. Cal afegir quilometratge en determinades comarques. Podeu consultar preu també de l'espectacle sense música.
Altres espectacles de petit format amb contes de grans autors: "la força de voluntat i altres contes de Quim Monzó", "Mercè Rodoreda, senyores i minyones", "Pere Calders en mànigues de camisa".
Més informació a https://assumptamercader.cat/sessions-per-adults-2/
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 03/09/21
Fitxa tècnica
ESO2C
BTX
Tipus d'activitat
Teatre
Àrea de coneixement
Teatre
Temàtica
ODS
Fins a 1h
De pagament
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes