Extraescolar de programació i robòtica a Codelearn Ripollet

El futur és a les seves mans!

Codelearn els prepararà per a un futur tecnològic on les feines del demà encara no estan inventades.

La programació estructura el pensament, millora la lògica, la capacitat matemàtica, la d'assimilar idiomes i aprenen a resoldre problemes.

ENSENYEM A PENSAR!

A CODELEARN RIPOLLET oferim classes extraescolars de programació, robòtica i tecnologia en general, per a nenes, nens i joves d’entre 7 i 16 anys.

Utilitzem un mètode d’ensenyament propi per transmetre els coneixements i pràctiques clau de tot bon programador, i ho fem presentant reptes i jocs als nostres alumnes que els fan exercitar la lògica, la creativitat i el raonament.

Durant les classes fem ús de la nostra pròpia plataforma online interactiva, ajustada al nivell de coneixements de cada alumne, i també proposem activitats pràctiques en grups. D’aquesta manera treballem tant l’aprenentatge individual com el treball cooperatiu.

Les classes són presencials, d’1 hora setmanal i es realitzen amb el suport dels nostres tutors. A casa, els alumnes poden seguir aprenent utilitzant la plataforma online, que al presentar el temari en un format similar a un còmic interactiu amb mini-jocs, fa que continuar aprenent fora de CODELEARN sigui també divertit i efectiu.

A diferència de moltes escoles, a CODELEARN no utilitzem una única tecnologia o un model concret de robot per ensenyar els conceptes de programació i robòtica. Tot el contrari: oferim un gran ventall de tecnologies per introduir als nostres alumnes a l’actualitat tecnològica present.

Així doncs, programem amb llenguatges com Karel, Python, Scratch o Logo i muntem activitats amb robots Lego Mindstorms, Spheros, Pro-Bots, plaques Arduino, impressió 3D, i molt més.
Si saps programar podràs crear

VIDEOJOCS
ROBOTS
APPS MÒBIL

i molt més!
Última actualització: 23/02/21
Fitxa tècnica
16
6-7
8-9
10-11
12-15
Tipus d'activitat
Extraescolar
ODS
Setmanal
De pagament
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Castellà, Català, Anglès
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't