Formació al Professorat

Dirigit a Docents que vulguin estar actualitzats en noves eines i metodologies educacionals per a la difusió de la ciència i la tecnologia.
Dirigit a: Docents que vulguin estar actualitzats en noves eines i metodologies educacionals per a la difusió de la ciència i la tecnologia.
Dates: S'ha d'acordar en funció de les necessitats dels interessats.
Durada: Variable en funció de les matèries que es vulguin cursar i el grau en què es desitgi aprofundir (possibilitat de préstec de materials entre sessions per aconseguir un millor resultat).
Lloc: Oficines de CampTecnológico a Basauri o instal·lacions del centre interessat.

En CampTecnológico oferim cursos de formació a professorat en matèria de Robòtica i creació de Videojocs o APPs. Formem en les eines: LEGO Mindstorm, Arduino, Scratch i App Inventor.

Per què?:
La tecnologia i la ciència són cada dia més necessàries en molts àmbits de la nostra vida i, sobretot, són indispensables en l'àmbit laboral. És important, per tant, que els nostres docents coneguin les últimes eines i metodologies educacionals disponibles per divulgar entre els joves.
D'altra banda, avui dia s'aprecia en la nostra societat una falta de vocació cap a les carreres científiques i tècniques. Cal fomentar aquesta vocació en els joves i, per això, s'ha de treballar amb ells des de nens, de manera que quan arribi el moment de decidir quins estudis volen realitzar, puguin escollir una d'aquestes carreres.
Per això, les plataformes amb les que treballem són un complement perfecte per a les classes de matemàtiques i tecnologia, ja que són eines educacionals adreçades als més petits que aconsegueixen despertar el seu interès per la ciència, la tecnologia, l'enginyeria i les matemàtiques, a mateix temps que aquests es diverteixen. Aprendre com fer un bon ús d'aquestes eines permetrà ensenyar als nens molt contingut i aconseguir que aquests aprenguin jugant.
Cada vegada més, els col·legis estan incloent en els seus programes cursos de robòtica o creació de videojocs.

La nostra oferta:
Oferim als col·legis o professors que ho desitgin la possibilitat de rebre formació, bé a les nostres instal·lacions o bé en les instal·lacions dels seus propis centres, en algun espai correctament habilitat.
El nombre de participants en les sessions formatives, així com la seva durada i horaris, s'acordarà en funció de les necessitats dels interessats.

Camptecnologico.com
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 02/05/23
Fitxa tècnica
PROF-FAM
Tipus d'activitat
Formació professorat i families
Àrea de coneixement
Informàtica, telecomunicacions i robòtica, Tecnologia i industria, Formació professorat
Temàtica
ODS
Llarga durada
De pagament
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes