YukanApp-Desconnecta el mòbil i connecta amb projectes socials

Yukan proposa als joves fer una pausa i desconnectar una estona del mòbil per estudiar, llegir, xerrar amb els amics o fer esport. Amb el temps de desconnexió poden contribuir a algun dels projectes socials que es publiquen a l'App.

A Yukan es publiquen diferents projectes amb els que el jove es pot sentir identificat i dona un valor en hores de desconnexió a cada projecte. La contribució del jove consistirà en desconnectar el mòbil durant una estona cada dia i dedicar les seves hores a un dels projectes.

Quan entre tots els usuaris s’hagin aconseguit les hores de desconnexió que calien per a la realització d’un projecte, una empresa col.laboradora farà una aportació econòmica per ajudar a què aquest projecte es faci realitat.

Yukan es pot proposar com una acció individual de l’usuari o com a grup a classe o familiar: “Entre tots hem de desconnectar aquest cap de setmana mínim tres hores el mòbil per ajudar a Open Arms”.
YukanApp és una aplicació amb un doble objectiu: que els joves adolescents aprenguin a fer un ús responsable del mòbil i que prenguin consciència de la realitat social que els envolta.
Última actualització: 04/09/20
Fitxa tècnica
12-15
Tipus d'activitat
Extraescolar, Recurs online
Temàtica
#dretshumans, #mòbil, #natura
ODS
Diària
Gratuïta
Idiomes
Castellà, Català, Anglès
Contacte
CONTACTA