VIU LA CULTURA, VIU LA MÚSICA, VIU LA VIDA AL POBLE ESPANYOL!

Aquest estiu, al Poble hi trobes una programació farcida de propostes per gaudir de la cultura a l'aire lliure mentre contribuïm entre tots a revitalitzar la vida i el sector cultural de Barcelona. Més de 70 músics, 24 espectacles familiars de 36 companyies diferents, 11 concerts de rock, 33 concerts del festival Cruïlla XXS, 11 espectacles d'humor i 9 tallers d'artesania!
L'entrada també inclou l'accés al Museu Fran Daurel d'art contemporani, als tobogans gegants i a l'espectacular instal·lació audiovisual FIESTA, on viuràs l'emoció de les principals festes populars de tot un país.

Els més de 40.000 m2 a l’aire lliure i el fet d’estar tancat al trànsit fan del Poble un espai únic a Barcelona on passejar tranquil·lament.
A més, tens a la teva disposició més de 2.500 m2 de terrasses per gaudir de vermuts, dinars i sopars amb música en directe. T'ho perdràs??

Es farà control d’aforament per franges horàries i es prendran les mesures higièniques recomanades per gaudir amb seguretat.
El recinte obrirà de dijous a i diumenges i oferirà activitats culturals per a tothom a un preu especial de 6€, i gratuit pels menors de 4 anys!
Última actualització: 13/07/20
Fitxa tècnica
FAMILIA
Tipus d'activitat
Taller, Teatre, concert o espectacle
Temàtica
#manualitats, #arquitectura, #música
ODS
Setmanal
De pagament
Idiomes
Castellà, Català
Contacte
CONTACTA