Videojoc Online: Spaceshooter

Els videojocs del gènere spaceshooters són aquells jocs de disparar en què el jugador pilota una nau que viatja per l'espai exterior.

El taller està centrat, d'una banda, en el procés creatiu d'un videojoc del gènere esmentat i, de l'altra, en la dinàmica de compartir el resultat amb els companys de l'aula i a la xarxa. Els jocs es creen en una plataforma d'Internet (Sploder), gratuïta i especialment pensada per als infants.
El fet d'incloure a l'aula l'experimentació amb els jocs creats pels companys respon a la voluntat que els participants visquin també l'experiència de fer de beta tester. És a dir, ajudar en el desenvolupament del joc d'un altre posant a prova una de les primeres versions, per detectar possibles errors o suggerir millores. Aquesta és una part indispensable del procés creatiu dels videojocs professionals i del de qualsevol aplicació informàtica.

DIVENDRES 20 i 27 de NOVEMBRE A LES 18h.
Edat 9-13 anys.
Durada: 2 sessions de 2h
Preu: 20€
Requereix inscripció prèvia.

Per realitzar el taller els participants crearan a classe un perfil d'usuari de la plataforma Sploder. Aquest procés d'alta requereix que els participants disposin d'una adreça electrònica per associar-la al nou compte d'usuari d'Sploder.
Mitjançant la plataforma Sploder, els participants aprendran a programar videojocs.
Última actualització: 26/07/20
Fitxa tècnica
8-9
10-11
12-15
Tipus d'activitat
Taller
Temàtica
#robòtica i programació, #STEM
ODS
Puntual
De pagament
Idiomes
Català
Contacte
CONTACTA