Sortida d'un dia La Granja

Eix Estels, amb més de 25 anys en el sector del lleure, treballem dia a dia amb la màxima coordinació i amb l’objectiu comú per d’oferir-te la millor proposta i el millor servei en colònies i sortides d’un dia.

Una granja a una casa de colònies? Per a tots els cicles!
Sí, la millor excusa per gaudir d'una bona excursió amb els nois/es de l'escola i cada edat te el seu espai a la nostra granja!

E.I. C.I. C.M. C.S. a més, de trobar respostes a moltes preguntes que abans ens feiem... Com viuen els animals de la granja? Què mengen els animals de la granja? Com es reprodueixen? Una sortida per aprendre, i estar en contacte amb la natura!

Poder tocarlos i veure'ls més enllà d'un llibre, la granja és un element rural imprescindible i una autèntica oportunitat per trobar en el mateix espai els animals ovípars i mamífers de més profit per a l’home. A través de l’observació directa i entrant dins el seu hàbitat, observarem les principals diferències i les seves principals característiques. Ens esperen les aus i els mamífers i les seves subespècies:

Caprins / bovins / equins / gallinàcies /..... preparats...Us encantarà
Sortides d'un dia amb Eix Estels per: Apendre, ser, fer, viure i conviure. Totalment reformada i ampliada la granja de Mas Banyeres us sorprendrà per les instal·lacions i per la varietat d'animals!
Última actualització: 23/05/16
Fitxa tècnica
ESCOLAR
INF2
CI
CM
Tipus d'activitat
Àrea de coneixement
Coneixement del medi i Biologia, Educació cívica, en valors i per la pau, Tutoria i convivència
Temàtica
#escolar
ODS
De pagament
Idiomes
Contacte
CONTACTA