Titelles de primavera

🍑 3 i 4 ABRIL: EL VIATGE D’EN JAN
CIA. TIRABEC
Quan les coses no són com ell vol, en Jan es posa molt trist… llavors es vesteix de llop, la tristesa es transforma en ràbia, i ell es descontrola. Una d’aquestes vegades, la seva habitació es transforma en un nou món on coneixerà éssers que el faran reflexionar sobre les seves pors i les seves emocions.

🧁 10 I 11 ABRIL: EL FOLLET, EL GAT I EL PASTISSER
CIA. L’INVISIBLE TITELLES
Hi havia una vegada un pastisser que tenia molta traça en l'elaboració de dolços. Del obrador de la pastisseria "Delícies Màgiques" sortien uns exquisits pastissos, bombons delicadíssims, caramels de formes i colors divertits, galetes cruixents i torrades, i quan era el temps, massapans i torrons, unes coques ensucrades, les llaminadures més dolces i varia- des que cap infant del món pugui imaginar...

🌹 17 I 18 D’ABRIL: LA LLEGENDA DE SANT JORDI
CIA. TIAN CUSIDÓ
Un drac ferotge arriba a la Vil·la de Montblanc i atemoreix a la població. La Princesa de Montblanc empren un viatge per a buscar al Cavaller Jordi de Capadòcia per a que els salvi del drac. Adaptació republicana de la llegenda clàssica on la princesa té un paper actiu en la història.

🎭 24 I 25 ABRIL: BARRAQUETA DE CONTES DE PRIMAVERA
CIA. EN CLAU DE CLOWN
Barraqueta de primavera, colors i flors per st jordi.
Dins la Barraqueta dels contes descobrirem els colors de la primavera a través dels seus sons, contes i tradicions com la diada de Sant Jordi.

📚 1 I 2 DE MAIG: LLEGENDES DE BÈSTIES I VALENTES
CIA. CACAUET
Amb titelles i música en directe.
Adaptació d'una llegenda popular catalana on apareix una bèstia enorme, la Serpent, una sàvia i un ximple amb molt coratge, i una història de creació on hi actua una valenta, un enamorat i un bèstia.
Un muntatge de petit format, dinàmic i divertit, on els titelles prenen vida per viure les seves aventures.

🦉 8 I 9 DE MAIG: LA CIGONYA I EL MUSSOL VALENT
CIA. TEATRE EN MINIATURA
Un mussol que s'ha perdut i encara no sap volar troba un lloc on descansar i quedar-s'hi a viure. Però una cigonya que està covant un ou no vol que el mussol espanti el pollet quan aquest neixi, i li diu que és millor que busqui un altre lloc per viure. Una òliba que viu en un tronc li ensenya com ha de bategar les ales, però el mussol té por.
L’endemà al matí, quan la cigonya se'n va a buscar menjar i una serp li vol prendre l'ou, el mussol volarà fins a espantar la serp i recuperar, així, l'ou de la cigonya.
S’ha de ser valent per aprendre a volar, però després de vèncer la por, el mussol tindrà una bona recompensa.

🌝 15 I 16 MAIG: L’EGOISME GEGANT
CIA. PENGIM-PENJAM
Espectacle amb violí en directe, tendre i amb amor per treballar les emocions. Inspirat en el El Gegant Egoista d'Oscar Wilde.
La Martina i en Jan juguen i s'enfaden. Tenen un comportament egoista i no saben com solucionar el seu conflicte. Ego, que? No entenen aquest concepte i per això la Clara al violí i la Mercè amb els titelles els expliquen la història d'un senyor que no comparteix el seu jardí i al llarg del temps es queda tot sol, avorrit i amb el cor gelat. Ara, sí! A través d'aquest conte i de les reflexions del públic, la Martina, en Jan i tots els nens, nenes i grans podrem comprendre la importància de la generositat i de compartir per tal de ser més feliços. Perquè els petits canvis poden transformar el món, i per transformar el món primer cal canviar-se un mateix.

👧🏽 22 I 23 DE MAIG: EN TABALET
CIA. L’INVISIBLE TITELLES
"En Tabalet" està basat en el popular conte del mateix nom, és un conillet molt conegut i apreciat pels nens i nenes.
En Tabalet és petit i de color blanc, viu amb la seva mare en una lloriguera. La mare li diu que quan ella surti a buscar pastanagues no es mogui de dins el cau ni faci cap soroll, però en Tabalet és una mica curiós i vol saber què són tots aquests sorolls tan estranys que s'escolten allà fora al bosc. Surt del seu cau sense escoltar les recomanacions de la seva mare i allà viu les primeres experiències per superar la por i la primera aventura quan, amb enganys, se li s'enrosca una serp amb males intencions.
Ai, ai, ai, què passarà?

👣 29 I 30 DE MAIG: EL PATUFET
CIA. TIAN CUSIDÓ
Convertir el que ens fa diferents en fortalesa i acceptació
En Josepet té un colmado d’aquells de tota la vida en un poble que ha esdevingut ciutat i on fa molt de temps hi va néixer un nen petit com una nou que li deien Patufet. En Josepet ens narra la història tradicional d’en Patufet en aquesta botiga com les d’abans plena d’andròmines, queviures i material d’adrogueria...
Titelles de proximitat, decorats amb materials reciclats. Històries amb valors, personatges amb diversitat i finals inesperats. A Sant Cugat del Vallès.
Última actualització: 12/03/21
Fitxa tècnica
0-3
3-5
6-7
8-9
10-11
FAMILIA
Tipus d'activitat
Espectacle
Temàtica
#contacontes, #resolució de conflictes, #santjordi
ODS
Setmanal
De pagament
Fora del centre escolar espai interior
Idiomes
Català
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't