Tecnologia Creativa Cicle d'Infantil

A les nostres extraescolars de Tecnologia Creativa potenciem l'ús artístic, expressiu i lúdic de la tecnologia mentre s'introdueixen conceptes clau en el camp de les ciències, l'enginyeria o les matemàtiques. És educació STEAM (Science, Technology, Engineering, Art + Design and Math) però posant l'èmfasi a la A d'Art i Disseny.

D'aquesta manera, l'alumnat te l'oportunitat d'ampliar la seva imaginació i exercitar la seva creativitat alhora que desenvolupen noves habilitats com el treball en equip, la gestió de projectes o la resolució de problemes.
Aquesta és una activitat STEAM 100% on iniciem als nens i nenes en la programació, l'art digital, l'electrònica i la robòtica educativa d'una manera molt lúdica i utilitzant el joc com l'eina principal d'aprenentatge. Fem activitats molt diverses i dinàmiques utilitzant eines com robots, tauletes, jocs de construcció, Makey Makey, leds, cartó, plastilina i materials diferents perquè sigui impossible avorrir-se!

Nosaltres posem a disposició dels alumnes tot el material necessari. Tot i això, hem tingut moltíssima cura seleccionant software de codi lliure perquè l'alumnat el pugui descarregar gratuïtament a l'ordinador de casa i -sobretot- fent servir hardware molt accessible econòmicament. Tot això amb la intenció que els alumnes més inquiets puguin continuar investigant i aprenent pel seu compte més enllà de l'àmbit del curs.

Robòtica i tecnologia creativa pels més petits! Treballarem des d'una perspectiva lúdica i a través dinàmiques diverses, utilitzant eines com robots, tauletes o jocs de construcció.
Última actualització: 05/03/2020
Fitxa tècnica
3-5
Tipus d'activitat
Extraescolar
Temàtica
#robòtica i programació, #STEM
Objectius de desenvolupament sostenible
Tot el curs
Setmanal
De pagament
Idiomes
Castellà, Català
Contacte
CONTACTA