Tallers Innova +: Iniciació a la fotografia. Per a majors de 18 anys.

Durant el curs coneixerem tant la càmera com la llum, i ho aplicarem a diferents tipus de fotografia. Al final del curs desenvoluparem la nostra idea fotogràfica, aplicant tots els coneixements apresos. Per acabar coneixerem el programari d'edició Lightroom i Photoshop, que utilitzarem per retocar les nostres imatges.
El taller serà impartit per Mar Alonso (Sabadell, 1997), titulada en disseny gràfic a l'escola d'art de Sant Cugat. Formada en diferents cursos de fotografia, començant amb un curs d'iniciació a l'Escola de Fotografia Mira el 2012 i seguint en diferents àmbits fotogràfics com fotografia nocturna, fotografia de moviment, fotografia de carrer, fotografia narrativa, fotografia de nounat i retoc d'imatge. La vida laboral l'ha portat a conèixer diferents branques de la fotografia, començant per moda, fent col·laboracions amb la botiga de roba Homiar i amb la passarel·la de moda 080, tot seguint amb fotografia esportiva a Sincro Gestió (Natació Sincronitzada). Actualment, i des de 2015, l'especialitat de la Mar és la fotografia de vida: els recents nascuts, els embarassos, famílies i casaments. És una apassionada per crear records d'aquells moments únics.

Taller per a majors de 18 anys
Del 8 al 29 de maig 2021 a les 11.30 h
Durada: 4 sessions de 2 hores.
Horari: dissabtes 8, 15, 22 i 29 de maig d'11.30 a 13.30 h.
Preu: 40 €.

Cal inscripció prèvia. Podeu reservar plaça per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari d'inscripció de la web.

Requisits: cal portar una càmera de fotos digital «reflex» o «semi reflex». A l’últim dia també a més de la càmera caldrà portar un ordinador portàtil per a fer retoc fotogràfic.
La fotografia és l'art i la tècnica d'obtenir imatges permanents a causa de l'acció de la llum.
Última actualització: 16/03/21
Fitxa tècnica
Tipus d'activitat
Temàtica
#STEM
ODS
De pagament
Idiomes
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't