Tallers Innova + : Crea el teu curs en línia. Per a majors de 18 anys

Què necessitem per fer un curs en línia, posar-lo a la xarxa i fer-ne difusió? A partir de la plataforma WordPress, crearem una petita «acadèmia» online en la qual muntar des de zero un curs que ens permeti compartir des de casa els nostres coneixements, treballant també diversos aspectes de la seva gestió, des de la comunicació a la captació de públics.

El taller serà impartit per Martí Puig (Sabadell, 1991), titulat en electrònica per l'IES Castellarnau. Ha treballat en diferents projectes i empreses d’electrònica i robòtica educativa. És administrador i fundador de la pàgina de Facebook Arduino Spain, i de l’acadèmia DyWork, on forma alumnes en robòtica educativa i electrònica. A l'Espai Cultura Fundació 1859 ja ha impartit nombrosos tallers, tant per a adults com per a infants, en l'àmbit del programari lliure i la cultura maker.

Taller per a majors de 18 anys.
Dimarts 3, 10, 17 i 24 de novembre, de 18 a 20 h
Durada: 4 sessions de 2 hores
Preu: 40 €
Requeriments: les persones participants hauran de portar el seu mòbil personal.

El taller requereix inscripció prèvia, que es realitza a la recepció de l’Espai Cultura en horari d’obertura i atenció al públic. Pots reservar plaça per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari d'inscripció que trobareu a la web.
Què necessitem per fer un curs en línia, posar-lo a la xarxa i fer-ne difusió?
Última actualització: 20/07/20
Fitxa tècnica
Tipus d'activitat
Taller
Temàtica
#STEM
ODS
Setmanal
De pagament
Idiomes
Català
Contacte
CONTACTA