Taller de terrisseria i estudi del medi

Taller de terrisseria Valldeperas. Els alumnes podran veure una demostració de peces al torn i una exposició de peces de terrissa que es feien servir antigament per a l’ús quotidià.

També disposem d’un apartat de ceràmica catalana del segle XVII i XVIII, així com de la primera màquina automàtica de terrissa a Espanya.

A més podran presenciar tot el procés d’elaboració d’una peça. Des de l’inici, fins a l’acabat final. Per acabar i una vegada l’alumne hagi vist com es fa un gerro, també podrà participar en l’elaboració de la seva pròpia peça. Un per un podran provar el torn.

Els nens podran gaudir fent manualitats amb els monitors i de la visita s'anduran dues peces: una manualitat feta per ells i una ceràmica per decorar a l'escola.

La visita es complementarà amb l’estudi del medi (conreu, vegetació...) típic del Penedès. Després de la seva visita podran gaudir d’una àmplia zona de picnic, per fer un petit àpat i poder descansar (1 hectaria de zona ajardinada i bosc)

Preu variable segons el nombre d'alumnes.
Taller de terrisseria Valldeperas: torn, manualitats i ceràmica. Espai molt ampli i preparat per escoles amb zona de picnic a l'aire lliure, parc infantil i estudi del medi pel bosc.
Última actualització: 06/07/16
Fitxa tècnica
ESCOLAR
CM
CS
Tipus d'activitat
Jornada lúdica, Taller participatiu
Àrea de coneixement
Artesania, Coneixement del medi i Biologia, Història, cultura i patrimoni
Temàtica
#escolar
ODS
Jornada sencera
De pagament
Fora del centre escolar espai exterior
Idiomes
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't