Si els infants programen, jo també!

El taller del mes de febrer té l’objectiu d’introduir els adults al món de la programació visual per blocs a través d’Scratch. Aquesta formació s’imparteix regularment al Citilab i està dirigida a nens i nenes però, a través d’aquest taller, volem donar l’oportunitat als adults que coneguin el llenguatge de les màquines i que es capacitin per interès propi o per acompanyar els més petits en el seu procés d’aprenentatge.

- 4 sessions: dimarts 2, 9, 16 i 23 de febrer de 2021
- Horari: de 17 a 18:30 hores
- Format virtual
- Públic adult
- Preu: 15 euros per persona.

Procés d’inscripció
Per a realitzar la inscripció heu d’enviar un correu electrònic a inscripcio@e-citilab.eu indicant el nom i cognoms, any de naixement i la població de la persona que s’inscriu, deixant també un telèfon de contacte i concretant el taller o els tallers als quals es vol participar. Les inscripcions es faran per ordre d’arribada dels correus rebuts.

Un cop confirmada la inscripció pel Citilab, s’ha de realitzar el pagament i disposareu de 5 dies per entregar el justificant. En cas de no rebre’l, la inscripció quedarà cancel·lada.

Volem donar l’oportunitat als adults que coneguin el llenguatge de les màquines i que es capacitin per interès propi o per acompanyar els més petits en el seu procés d’aprenentatge.
Última actualització: 13/01/21
Fitxa tècnica
16
FAMILIA
Tipus d'activitat
Formació per AFAs, Recurs online
Temàtica
#STEM, #scratch, #robòtica i programació
ODS
Mensual
De pagament
Idiomes
Català
Contacte
CONTACTA