Sessions informatives del Grau de Disseny

A EINA t’acompanyem en el teu desenvolupament personal i professional com a dissenyador o dissenyadora obrint-te les portes al futur.

L’equip d’EINA, format per noms de prestigi i experts en actiu en múltiples àmbits del disseny i del món de la tecnologia i les humanitats, t’ajudarà a perfeccionar les teves habilitats i aptituds i donarà sortida a les teves inquietuds i motivacions al llarg dels estudis del Grau Oficial de Disseny. A EINA el teu futur el dissenyes tu perquè evolucionaràs i forjaràs el teu caràcter i la teva personalitat pròpia com a dissenyador o dissenyadora.

Una de les millors maneres de conèixer el centre universitari on vols iniciar la teva trajectòria com a dissenyador i dissenyadora és conèixer i parlar amb els estudiants i professorat del centre, per descobrir les experiències, les opinions i l’ambient.

En aquest sentit, EINA organitza cada any un seguit de sessions informatives i de portes obertes, que inclouen visites a les instal·lacions i una xerrada sobre els objectius, el funcionament i els itineraris del Grau de Disseny.

Vine a conèixer els detalls del Grau de Disseny de la mà dels professors i estudiants de la universitat.

Sessions Infomatives
- Dissabte, 15 de febrer a les 11h
- Dissabte, 28 de març a les 11h
- Dissabte, 18 d’abril a les 11h
- Dissabte, 16 de maig a les 11h

Jornada de Portes Obertes
- Divendres, 24 d'abril de 10h a 18h

Pots reservar plaça a: info@eina.cat

Si per temes d’agenda no pots assistir a aquests esdeveniments, les portes d’EINA sempre estan obertes i pots concertar una entrevista personalitzada a info@eina.cat
Les sessions informatives d'EINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona (UAB) et permeten conèixer els detalls del Grau de Disseny.
Última actualització: 21/01/2020
Fitxa tècnica
PROF-FAM
BTX
CF
Tipus d'activitat
Portes obertes, Visites i itineraris
Àrea de coneixement
Disseny, Orientació acadèmica
Temàtica
#universitat
Objectius de desenvolupament sostenible
Febrer, Març, Abril, Maig
Gratuïta
Idiomes
Català, Castellà
Contacte
CONTACTA