Revelat analògic de negatius

EINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona (UAB) organitza el taller de Revelat analògic de negatius que tindrà lloc el divendres 20 de març de 16h a 20h a lEspai cultural EINA Barra de Ferro (Barra de Ferro, 2). Les inscripcions estan obertes. El preu general és de 60€ i el preu per membres Alumni i estudiants dEINA es de 20€.

En aquest taller, impartit per Paula Coderch, saprendrà a revelar els propis carrets de fotografies en blanc i negre. Es veuran els productes que intervenen en el revelat, l’equip que es necessita, on es pot comprar, com es manipulen i preparen els líquids i com conservar-los de manera adequada. El revelat és un procés interessant ja que és el moment en que es veuen emergir les fotografies que shan fet, on es descobreix com la fotografia que es tenia al cap és o no igual al resultat. És el moment en que la materialitat del negatiu es fa present i és un bon moment per experimentar.
EINA organitza el taller de Revelat analògic de negatius el divendres 20 de març de 16h a 20h a l'Espai cultural EINA Barra de Ferro.
Última actualització: 21/01/2020
Fitxa tècnica
PROF-FAM
Tipus d'activitat
Taller participatiu
Àrea de coneixement
Fotografia
Temàtica
#formació professorat
Objectius de desenvolupament sostenible
Març
De pagament
Idiomes
Castellà, Català
Contacte
CONTACTA