Programa de suport educacional 3.0: Activitats Online des de casa i a la teva escola

QUÈ ÉS?
El programa de suport educacional 3.0 està dissenyat per a què els infants facin un suport a aquelles matèries que tenen més dificultat d'una manera lúdica.
El suport és realitzat mitjançant plataformes tecnològiques educatives gamificades i els seus jocs, de reptes i recompenses, en períodes diaris de 30 minuts. Es tracta de material dissenyat i avalat per Baula, Edelvives i altres grans del món de l'educació.

Al treballar amb tecnologia, paral·lelament se'ls hi fa consciència del bon ús dels suports electrònics i els seus beneficis

- Àrea de Matemàtiques:
Smartick (on-line des de casa o al nostre centre o la teva escola): Plataforma digital per reforçar les matemàtiques jugant amb 20 minuts diaris.

- Àrea de Lectura:
Glifing (on-line des de casa o al nostre centre o la teva escola): Plataforma digital per reforçar la lectura jugant amb sessions de 20 minuts diaris.

- Àrea Anglès:
Academy Adventure (on-line des de casa o al nostre centre o la teva escola): Plataforma Digital per primària que mitjançant els jocs en 3D aprenem anglès.
ABCMouse (on-line des de casa o al nostre centre o la teva escola): Plataforma Digital per infantil on aprenem anglès mitjançant la nostra mascota el "Mouse"

- Àrea Global: Matemàtiques, Llengua i aspectes quotidians:
CLUB Miniland (on-line al nostre centre o la teva escola): Plataforma Educativa de recursos educacionals digitals, avalat per edelvives i baula.

- Àrea Tecnològica:
Education Robotix (on-line des de casa o al nostre centre o la teva escola): Aprenem robòtica amb el material de Lego Robotix, des de infantil fins la ESOActivitats en anglès, tecnològiques i Educacionals 3.0 amb l'objectiu de donar suport d'una manera lúdica a aquelles matèries que tenen més dificultat.
Última actualització: 23/09/20
Fitxa tècnica
3-5
6-7
8-9
10-11
12-15
Tipus d'activitat
Extraescolar
Temàtica
#robòtica i programació, #STEM, #matemàtiques, #anglès, #lectura
ODS
Setmanal, Diària, Mensual
De pagament
Idiomes
Català, Anglès, Castellà
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't