Petits a la cuina: Tortell de Reis

Un taller de cuina creativa i saludable per a infants, centrat en la preparació de dues receptes ambientades en les festes nadalenques. D'una banda, el tradicional tortell de reis com a protagonista principal i de l'altra, una recepta de bombons decorats amb motius nadalencs. Els infants cuinaran ells mateixos les dues receptes que la professora els hi explicarà pas per pas i amb detall, ajudant-los al llarg de tot el procés.
D'igual manera, durant l'elaboració d'aquests dolços, s'aniran introduint alguns conceptes i pràctiques essencials tant per manipular els aliments amb higiene i seguretat com també per mantenir una dieta saludable i equilibrada.

Si l'infant pateix al·lèrgies, intoleràncies o altres afeccions alimentàries, consulteu-nos abans la viabilitat de què realitzi el taller.

DIMARTS 5 DE GENER A LES 11:30h
Edat: de 5 a 12 anys.
Durada: 2 hores
Preu: 16€
El taller requereix inscripció prèvia, que es realitza de manera presencial a la recepció de l’Espai Cultura Fundació 1859, en horari d’obertura i atenció al públic. Podeu reservar plaça per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari d'inscripció que trobareu a la web.
Elaborarem el tradicional tortell de reis i uns bombons decorats amb motius nadalencs.
Última actualització: 17/07/20
Fitxa tècnica
6-7
8-9
10-11
Tipus d'activitat
Taller
Temàtica
#alimentació
ODS
Puntual
De pagament
Idiomes
Català
Contacte
CONTACTA