Orienta la teva carrera professional amb els graus i dobles titulacions en Màrqueting i Innovació Digital d’ESIC University

En aquests moments en què no es preveu una ràpida tornada a la formació presencial, el Campus Universitari d’ESIC a Barcelona continua la seva activitat educativa en la modalitat presencial en remot, havent implementat tota una operativa per aprofitar al màxim totes les eines digitals i continuar amb els objectius d’aprenentatge i el pla acadèmic establerts. A més, seguint amb el seu compromís d’oferir orientació universitària, ESIC ha transformat les tradicionals jornades de portes obertes en sessions informatives i masterclass online i gratuïtes, destinades a alumnes preuniversitaris de Batxillerat i Cicles Formatius interessats en el màrqueting, la innovació digital i el management empresarial més capdavanters.

En aquestes sessions, els participants poden conèixer tota la oferta acadèmica universitària: el Grau en Màrqueting, que es pot cursar junt amb el títol propi en Negocis Digitals per tal d’obtenir una doble titulació, o bé estudiar la carrera en Direcció de Màrqueting Global, una titulació superior també pròpia d’ESIC, amb l’opció de doble titulació cursant el Bachelor’s Degree in Business Administration l’últim any de carrera a l’estranger. Tots aquests programes universitaris d’ESIC Barcelona, que podeu consultar a https://www.esic.edu/barcelona/grados, s’imparteixen íntegrament en castellà o 100% en anglès, tenint com un dels valors principals de la seva formació la internacionalització del seu alumnat –ESIC té acords amb més de 120 institucions educatives d’arreu del món que permeten realitzar programes de mobilitat internacional-. Un altre aspecte diferencial de la institució és l’aposta pel talent emprenedor, fomentant habilitats per desenvolupar idees de negoci des dels primers cursos, tant dins com fora de les aules.

El Campus Universitari d’ESIC a Barcelona també proposa diverses masterclass setmanals, totalment gratuïtes, versades en diferents temàtiques relacionades amb els seus programes formatius i impartides pels seus docents. D’aquesta manera, els assistents poden participar d’una classe presencial en remot, per tal d’experimentar el seu mètode didàctic, molt lligat a l’estudi de casos reals i l’aprenentatge de noves eines digitals.

Et convidem a participar en les nostres sessions informatives online i masterclass!

Consulta aquí les sessions informatives del Campus Universitari d’ESIC Barcelona: https://bit.ly/3aK8O5r

Revisa aquí la nostra agenda i inscriu-te en les nostres masterclass: https://bit.ly/2ydRCbd
Seguint amb el seu compromís d’oferir orientació universitària, ESIC ha transformat les tradicionals jornades de portes obertes en sessions informatives i masterclass online i gratuïtes.
Última actualització: 30/04/20
Fitxa tècnica
PROF-FAM
BTX
CF
Tipus d'activitat
Portes obertes, Recurs Online
Àrea de coneixement
Emprenedoria, Empresa i marqueting, Orientació acadèmica
Temàtica
#universitat
ODS
Entre 1 i 2h
Gratuïta
Idiomes
Castellà, Català, Anglès
Contacte
CONTACTA