Micos. Una història de primats.

Després de viatjar des d'Escòcia fins a Austràlia, passant per Bèlgica, arriba a Barcelona la jungla dels Micos, Una exposició única, completa, divertida i per a tots els públics sobre els nostres cosins més propers. Trobareu més de 60 micos que s'han naturalitzat a propòsit per a l'exposició i que es poden veure en postures dinàmiques que recreen el seu comportament en estat salvatge. Des del més petit lèmur ratolí de 30g de pes fins al gran goril·la de més de 200kg, tots som primats!

Vine i descobreix d'on venim i cap a on anem, com mengen, com es mouen, com crien, com es comuniquen, com viuen en un entorn de canvi constant i què els amenaça. Al món hi ha més de 500 espècies de primats, entre elles els humans. Gairebé el 50% dels micos, avui dia, estan en perill d'extinció.

I això no és tot! També podràs conèixer en Nico de la Fundació MONA, la Moni de la Fundació Darwin, el goril·la Bobby qui va ser rescatat d'un circ a Roma quan era petit, a més de l'Urko, el fill gran d'en Floquet de Neu mort el 2003, i molts més!

Observacions:
Visita lliure.
No s'ha causat cap dany a cap animal per a fer l'exposició.
Tots els espècimens naturalitzats van morir de mort natural i/o en captivitat.
El Museu de Ciències Naturals de Barcelona presenta...
Última actualització: 17/12/2019
Fitxa tècnica
PROF-FAM
CI
CM
CS
ESO1C
ESO2C
BTX
Tipus d'activitat
Exposició, Visites i itineraris
Àrea de coneixement
Coneixement del medi i Biologia, Educació cívica, en valors i per la pau, Ètica, filosofia i debat
Temàtica
#escolar, #natura
Objectius de desenvolupament sostenible
Gener, Febrer, Març, Abril, Desembre
De pagament
Idiomes
Castellà, Català, Anglès
Contacte
CONTACTA