Lexcit: Guanyem un estiu lector

La crisi sanitària generada per la covid-19 està provocant un increment de les desigualtats educatives i una pèrdua d’aprenentatges, especialment en l’alumnat més vulnerable. Davant d’aquests efectes, la promoció de la lectura és una resposta eficaç per enriquir educativament l’estiu i garantir un inici de curs amb majors garanties d’èxit.

Des del projecte Lecxit, us oferim un kit lector a tots els centres educatius per a dotar a les famílies de 4t, 5è i 6è de primària de recursos didàctics que promoguin l’hàbit i el gust per la lectura dels seus fills i filles durant l’estiu.

Si esteu interessats a rebre kits lectors per a les famílies de 4t, 5è i 6è de primària del vostre centre ompliu el formulari que trobareu a la web del recurs i des de la Fundació Bofill us farem arribar gratuïtament el nombre de kits que ens demaneu.
Des del projecte Lecxit, us oferim un kit lector a tots els centres educatius per a dotar a les famílies de 4t, 5è i 6è de primària de recursos didàctics que promoguin l’hàbit i el gust per la lectura
Última actualització: 05/06/2020
Fitxa tècnica
PROF-FAM
CM
CS
Tipus d'activitat
Recurs Online
Àrea de coneixement
Llengua i literatura catalana, Altres
Temàtica
#lectoescriptura, #lectura
Objectius de desenvolupament sostenible
Juny, Juliol, Setembre
Gratuïta
Idiomes
Castellà, Català
Contacte
CONTACTA