LA VIDA ÉS MÚSICA

Un recorregut per la importància de la música i la cançó en la vida dels Infants a través de les cançons més conegudes de la Dàmaris Gelabert.

Tot el que ens envolta sona: fins i tot abans de néixer, la vida és plena de sons, música i cançons. A través d’una petita història biogràfica conduïda per les seves cançons més conegudes, la Dàmaris Gelabert, acompanyada de músics i actors, ens descobreix com el món és ple de sons i cançons, però també com les cançons ens ajuden a aprendre i a créixer.

L’espectacle-concert proposa oferir als infants l’oportunitat de viure una experiència musical enriquidora d’escolta activa i participativa, que incidirà en la cançó com un dels elements comunicatius més importants, potenciant el desenvolupament de moltes de les capacitats del currículum de 2n cicle d’educació infantil i en el desenvolupament de les competències bàsiques que el currículum de primer cicle de Primària disposa, en especial les competències pròpies de l’àmbit artístic.
L’espectacle i la proposta del repertori de cançons, pot incidir positivament en el desenvolupament de moltes de les capacitats del currículum de 2n cicle d’educació infantil i de cicle inicial de Primària. La participació en aquest espectacle, afavorirà especialment el desenvolupament de les competències artístiques i d’aprendre a aprendre.

📆 2, 3, 4 i 5 de febrer de 2021 - a les 11:00h.
🕐 60 min.
🎭 Espectacle en Català.
🙋 Educació Infantil i Primària.
📍 Teatre Poliorama.
🎟 10€ per alumne.
📒 Dossier pedagògic disponible al web de topgrups.com
Vine a cantar i ballar amb la Dàmaris!!
Un recorregut per la importància de la música i la cançó en la vida dels Infants a través de les cançons més conegudes de la Dàmaris Gelabert.
Última actualització: 17/07/20
Fitxa tècnica
INF1
INF2
CI
CM
CS
Tipus d'activitat
Audició musical, Teatre
Àrea de coneixement
Música, Teatre
Temàtica
#música, #art
ODS
Entre 1 i 2h
De pagament
Fora del centre escolar espai interior
Idiomes
Català
Contacte
CONTACTA