La robòtica d'APRENTIK en horari lectiu

Sent ben conscients de com el sistema educatiu viu en una constant adaptació als nous temps, des d'Aprenitk hem desenvolupat un projecte educatiu dissenyat per mestres i enginyers per tal de facilitar l’aprenentatge a través de la tecnologia, la ciència, la robòtica i la programació. Actualment comptem amb més de 600 alumnes d'entre 6 a 15 anys durant el curs escolar realitzant robòtica dins l'horari lectiu, i uns altres centenars que ja han introduit la robòtica en l'horari lectiu en projectes concrets o com una matèria més del currículum..

Els nostres alumnes pensen i resolen problemes trobant solucions enginyoses, particulars i específiques que van treballant a través de la superació de reptes. Així doncs, les nostres classes comprenen els objectius de proporcionar un nou recurs educatiu que reforci els coneixements previs dels estudiants, promocionar l’aprenentatge de nous conceptes tecnològics, facilitar l’adquisició de destresa i potenciar el raonament lògic.

L’equip d’Aprentik treballa amb l'escola per definir els continguts i objectius i vetlla per tal de què els alumnes treballin competències transversals. Per aquest motiu, a les sessions també es fomenta el treball en equip, l’autoestima i autoconeixement de l’alumne, l’expressió i la comunicació.

Els nostres formadors i formadores són mestres que, a més a més, han rebut una formació específica i àmplia en robòtica educativa. Els formadors i les formadores són els que executen el nostre projecte educatiu i realitzen un seguiment acurat dels conceptes treballats cada trimestre per tal de què les famílies puguin conèixer de primera mà l’evolució dels seus fills.
Oferim una activitat a mida al centre per poder treballar amb els seus alumnes millorant de forma gradual les seves competències en diversos àmbits.
Última actualització: 06/10/20
Fitxa tècnica
PROF-FAM
CI
CM
CS
ESO1C
EE
Tipus d'activitat
Formació professorat i families, Taller participatiu
Àrea de coneixement
Informàtica, telecomunicacions i robòtica, Tutoria i convivència, Formació professorat
Temàtica
#matemàtiques, #escolar, #STEM
ODS
Entre 1 i 2h
De pagament
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Català
Contacte
CONTACTA