La ciència del joc

Amb aquesta exposició es proposa una visita jugada, és a dir, s’ofereix una visita guiada al llarg dels tres grans apartats (“Ciència a la natura”, “Ciència en moviment” i “Ciència robòtica i digital”) i que permet veure com la ciència intervé en l’evolució de la tecnologia i com posa les bases per al seu funcionament. Posteriorment, es proporcionarà material per provar algun dels jocs de l’exposició tot basant-nos en la ciència per poder utilitzar-los.

Com a activitats complementàries es proposen tallers com «Enginys tecnològics», «Ciència, acció...Reacció!» i «Invents científics».

Durada: 1 hora o 1 hora 30 minuts
Capacitat: 1 grup classe
Preu a l’Espai Cultura: 45,00€ / grup (visita d’1 hora) o 65,00€ / grup (visita d’1 hora 30 minuts).

La realització de l'activitat està condicionada a les mesures sanitàries que estableixi el Govern de la Generalitat de Catalunya. Si les condicions adoptades per la Generalitat de Catalunya canvien, és possible que les activitats pateixin alguna modificació. Es recomana consultar els possibles canvis a visitesec@fundaciosabadell.cat.
Aquesta exposició permet veure com la ciència intervé en l’evolució de la tecnologia i com posa les bases per al seu funcionament
Última actualització: 19/03/21
Fitxa tècnica
CI
CM
CS
ESO1C
Tipus d'activitat
Exposició
Àrea de coneixement
Tecnologia i industria
Temàtica
#STEM, #gamificació
ODS
Entre 1 i 2h
De pagament
Fora del centre escolar espai interior
Idiomes
Català
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't