JORNADA DE PORTES OBERTES EUSS, School of Engineering (29 de juny)

Fes realitat el teu somni de ser enginyer o enginyera!
Et convidem a conèixer de primera mà la nostra escola en la Jornada de Portes Obertes del dimarts 29 de juny de 18h a 21h.
En aquestes jornades tu i la teva família podreu visitar totes les instal•lacions de l’escola, fent especial èmfasi en els diferents laboratoris on es realitzen les pràctiques de les assignatures. A més, podreu conversar amb estudiants que us explicaran la seva experiència a l’EUSS.

També es realitzarà una sessió informativa sobre la nostra oferta de titulacions de grau (Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica, Enginyeria Mecànica, Enginyeria en Organització Industrial, Enginyeria en Energies Renovables i Eficiència Energètica, Enginyeria d'Automoció i doble grau en Electrònica i Mecànica) i el seu contingut, a més d’altres temes que et seran d’especial interès: accés a la universitat, preinscripció universitària, beques, preus, matrícula, reconeixement de crèdits, etc.

Finalment, en el torn obert de paraules tindràs l’oportunitat de resoldre els dubtes particulars que puguis tenir.
Reserva la teva plaça a: https://www.euss.cat/ca/sessions-informatives-de-graus-universitaris
L'Escola Universitària Salesiana de Sarrià, neix fruit de l'experiència dels salesians en el món de l'ensenyament, per oferir estudis universitaris especialitzats en el camp de l'enginyeria.
Última actualització: 16/11/20
Fitxa tècnica
PROF-FAM
BTX
CF
Tipus d'activitat
Portes obertes
Àrea de coneixement
Orientació acadèmica
Temàtica
#STEM, #universitat
ODS
Entre 1 i 2h
Gratuïta
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Català
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't