Investiga amb l'Estela de vacances

Aquest joc està format de dues parts, la primera de modalitat en línia i la segona presencial, podent, si es vol, finalitzat el joc en la primera part o seguir jugant de manera presencial en el museu de ciències naturals de Granollers en horari d'obertura al públic, a partir del 8 d'octubre del 2020.

Es tracta d'una activitat totalment gratuïta i plantejada per passar una bona estona en família, on els adults puguin ajudar als més petits a resoldre els enigmes de diferents nivells de dificultat.

Tots els participants que hagin resolt les preguntes a través de la plataforma del joc, seran convidats a participar a una visita guiada especial a l'exposició "Tu investigues" del museu de ciències naturals de Granollers. La data és notificarà via adreça electrònica als participants guanyadors i s’anunciarà a través de la pàgina web i xarxes socials del museu.

A més, com a segona part presencial del joc i amb l'ajuda de les peces del trencaclosques, els participants podran buscar la lupa perduda de l'Estela al museu i si la troben, quedar-se-la com a record!
Joc en línia que pretén fomentar l¡interès per la investigació de la natura i dels grups que en fan divulgació i en difonen la conservació, sobretot, en l’àmbit de l’educació.
Última actualització: 10/09/20
Fitxa tècnica
8-9
10-11
12-15
FAMILIA
Tipus d'activitat
Joc, Recurs online
Temàtica
#natura, #flora, #fauna
Objectius de desenvolupament sostenible
Tot el curs
Puntual
Gratuïta
Idiomes
Català
Contacte
CONTACTA