HUMAN BODIES. ANATOMIA DE LA VIDA.

HUMAN BODIES és molt més que una exposició o una classe d’anatomia adient per a totes les edats. HUMAN BODIES suposa una experiència realment inoblidable, un viatge apassionant per l’interior del cos humà que permet conèixer tot allò que amaga la pell i, al mateix temps, gaudir de l’espectacle de la vida com mai abans.

Des del desenvolupament humà fins al sistema nerviós, passant per la concepció d’un nou ésser o, entre d’altres processos, la digestió. Per fi, els secrets de l’organisme humà que fins ara romanien amagats a l’ull humà es revelen al públic en aquesta exposició que presenta al CC Arenas de Barcelona més de 150 òrgans i 12 cossos humans reals preservats mitjançant les més avançades tècniques científiques de plastinació.

El marcat caràcter pedagògic i didàctic de HUMAN BODIES converteix aquesta mostra en una potent eina educativa, capaç de conscienciar la població sobre la importància de cuidar el propi organisme.

Per aquesta raó, cada any milers de docents visiten HUMAN BODIES amb grups escolars i troben en l’exposició l’eina educativa perfecta per completar de manera innovadora i interactiva la formació dels seus alumnes en matèria d’anatomia i salut preventiva.

La vista inclou de forma gratuïta una audioguia descarregable mitjançant codi QR al telèfon mòbil.
HUMAN BODIES és molt més que una exposició o una classe d’anatomia adient per a totes les edats. HUMAN BODIES suposa una experiència realment inoblidable, un viatge apassionant per l’interior del cos
Última actualització: 07/07/20
Fitxa tècnica
16
6-7
8-9
10-11
12-15
FAMILIA
Tipus d'activitat
Exposició, Visita o itinerari
Temàtica
#Salut, #coshumà, #museu, #STEM
Objectius de desenvolupament sostenible
Tot el curs
Diària
Gratuïtat condicionada
Idiomes
Castellà, Català, Anglès
Contacte
CONTACTA