HOKA HEY! La nova cantata conjunta per a Cicle Mitjà i Superior

ACTIVITAT GRATUÏTA PER L'ALUMNAT PARTICIPANTS (60€ per grup classe)
Us presentem la cantata composta durant el confinament per en Sergi Salinas de la mà de l’escriptor barceloní Guillem Sala, qui ens ha escrit un encisador conte expressament per a l’ocasió: HOKA HEY!, una expressió dels indis lakota que significa Endavant! Som-hi!
Cantarem junts l’aventura de 2 nenes i 1 nen indis per defensar el seu poble i els seus avantpassats de la cobdícia i la supèrbia dels homes blancs: un coratjós al·legat a favor del respecte a la Terra, a tots els éssers que hi vivim i a tots els pobles que l’habitem.
Com a exclusivitat en aquesta estrena, durant els mesos de preparació, compartirem amb tots vosaltres un blog expressament dissenyat per a què els alumnes puguin parlar directament amb els autors de l’obra i compartir impressions, idees o preguntes. A més, tant vosaltres com els autors hi anirem penjant fotos, vídeos i informacions addicionals per mantenir ben viva la motivació fins al concert!
A més, disposareu d’un llibre+CD amb el conte original i tots els materials musicals i didàctics accessibles via web tant per mestres com per famílies.
Celebrem doncs que aquest 2020/2021 tornarem a cantar junts amb aquesta emocionant estrena a l’Auditori del Fòrum, l’espai escènic més gran de Catalunya, dirigits pel propi compositor de l’obra.
Més informació i inscripcions a www.utmusica.cat i al web del PAE www.barcelona.cat/programa-activitats-escolars
Cantem junts l’aventura de 3 nens indis en defensa del bosc: un coratjós al·legat a favor del respecte a la natura
Última actualització: 11/07/20
Fitxa tècnica
CM
CS
Tipus d'activitat
Projectes de llarga durada
Àrea de coneixement
Música, Educació cívica, en valors i per la pau, Llengua i literatura catalana
Temàtica
#música
ODS
Entre 1 i 2h
Gratuïta
Fora del centre escolar espai interior
Idiomes
Català
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't