HAMLET (PROJECTE INGENU)

Hamlet forma part de la història, no només literària, sinó també social i universal. Hamlet ha esdevingut un mite en la societat occidental i, com a tal, les seves múltiples facetes ens parlen de cadascun dels enigmes de la personalitat de l’ésser humà. La moral i la tradició es qüestionen davant la injustícia i els complots del poder. Una obra rabiosament actual.

La revisió de l’obra de William Shakespeare ens permet entrar en els grans temes de la humanitat al llarg de la història i, sobretot, actuals: l’amor, la traïció, la societat versus la intimitat, l’art, la política, la gelosia, l’enveja, la família, la monarquia, els rols de gènere, l’educació, la guerra, el més enllà, la fe, etc.

Hamlet no és res més que un adolescent desorientat per la pèrdua de son pare i pel casament de sa mare. A la vegada, qualsevol adolescent d’avui en dia, té dintre seu tota la rabia, dubtes existencials, morals i espirituals del propi Hamlet.

Hamlet som nosaltres en les fases d’adolescència, de vida adulta, de vellesa. La gran qüestió del sentit de la vida està present en totes les nostres etapes humanes: ser o no ser, aquest és el dilema.

📆 12, 13 i 14 de maig de 2021 - a les 10:45h.
🕐 1'30h aproximadament.
🎭 Espectacle en Català.
🙋 Educació Secundària, Batxillerat i Formació Professional.
📍 Teatre Poliorama.
🎟 10€ per alumne.
📒 Dossier pedagògic disponible al web de topgrups.com

Adaptació i producció: Projecte Ingenu.
Revisió de l’obra de William Shakespeare que ens permet entrar en els grans temes de la humanitat al llarg de la història i, sobretot, actuals.
Material complementari
Guia didàctica Programa de mà
Última actualització: 22/02/21
Fitxa tècnica
PROF-FAM
ESO1C
ESO2C
BTX
CF
Tipus d'activitat
Teatre
Àrea de coneixement
Teatre, Llengua i literatura catalana
Temàtica
#resolució de conflictes, #lectura, #art
ODS
Entre 1 i 2h
De pagament
Fora del centre escolar espai interior
Idiomes
Català
Contacte
CONTACTA