Green English Online

Aquest és un projecte de classes personalitzades d'anglès que neix amb l'ajuda de moltes famílies que van confiar en mi per compartir aquest idioma amb els seus petits. Es basa en l'ensenyament d'anglès enfocada a la part de SPEAKING i LISTENING mitjançant el joc, la creativitat, el moviment, i l'amor per la natura.

Adaptant-nos als moments en què vivim, les classes de Green English presencials s'han transferit a ser en línia, així segueixen plenes de la mateixa essència i es mantenen el més 'reals' i menys 'virtuals' possibles. Tot el material que fait servir, com alguna joguina, són els que faria servir en una classe presencial. Quan algun / na petit s'interessa per com s'escriu alguna cosa, sí que faig servir el xat.

L'ambient de la classe és natural i divertit, el / la peque em pot explicar el que vulgui ... amb que sigui en anglès. Sempre tinc diverses activitats preparades i adaptades als interessos dels petits i moltes vegades acaben improvisades perquè vaig seguint el ritme / interès del / la peque d'aquest dia. Treballem la confiança, la fluïdesa i que el / la peque vegi que l'anglès és real. Cosa que moltes vegades en els col.legis no es viu així. M'inspiro en l'educació lliure i activa i pedadogias alternatives. Visc en un granja amb animals i també m'agrada usar-lo com una eina en les classes 🙂
Clases d'anglès ONLINE de 25 i 50 minutos enfocadas en SPEAKING i LISTENING mitjançant el joc, la creativitat, el moviment, i l'amor per la natura.
Última actualització: 06/11/20
Fitxa tècnica
16
6-7
8-9
10-11
12-15
Tipus d'activitat
Extraescolar, Extraescolar Online
Temàtica
#manualitats, #anglès, #natura
ODS
Setmanal, Diària
De pagament
Idiomes
Anglès
Contacte
CONTACTA