UNA MUNTANYA DE JOCS

Gnomo Park és un parc dissenyat per l'oci familiar i ambientat en el món dels populars GNOMS. Està construït enmig d'un bosc de pins mediterranis i situat a peu de la carretera de Lloret de Mar a Blanes (Costa Brava)
Aquest complex té una superfície de 40.000 m2, amb instal·lacions lúdiques pel gaudiment de petits i grans, formant una "muntanya de jocs", amb àrea infantil, mini golf, circuits aeris d´aventura, saló recreatiu i infinitat de jocs. Tot cuidat per la nostra família de gnoms.

EL PARC INFANTIL. Ideal per a nens des que caminen fins als 10/12 anys. Està equipat amb jocs infantils d'interior: pista americana, piscina de boles, així com una mini-disco amb efectes lluminosos especials.
També disposa d'una zona de jocs a l´aire lliure amb elements participatius per a nens de diferents grups d'edat fins als 10/12 anys.
Hi ha una zona aquàtica molt activa amb dues piscines de clapoteig i una zona de "Spray Splash" amb diferents i divertits sortidors. Ambdós funcionen des de finals de maig fins a finals de setembre.

ADVENTURE GOLF. És un espai a l´aire lliure per la pràctica de mini golf, diferenciat de qualsevol altre pel seu entorn natural. Consta de dos extensos circuits de 18 forats cadascun que discorren en plena naturalesa. S'uneix la diversió de competir en família, o amb els amics, i la placidesa d´una passejada pel bosc.

TROLL AVENTURA. En el nostre bosc de pins mediterranis hem construït uns circuits d´aventura penjats entre els arbres a diferents alçades. Conformen un parc aeri que, amb les seves tirolines, ponts tibetans i un sens fi de dificultats fan pujar l'adrenalina de nens i adults.

JOCS INTERACTIUS. Amb un saló recreatiu dotat de màquines de videojocs interactius, billar, futbolí, etc... i un mini bowling de dues pistes.
A l'exterior, es troba el circuit "Gnomo Ranch" amb cavallets accionats pel moviment dels nens que dóna la sensació d'estar cavalcant, el circuit "Gnomo GP" de mini karts elèctrics per nens de 2 a 99 anys i el recinte de les "Bumper Balls", divertides boles de xoc que permeten als usuaris xocar entre si, fer tombarelles i enfrontar-se a diferents obstacles.

SERVEI DE MENJAR RÀPID. Amb capacitat per a 150 persones (interior i terrassa), si teniu pressa
per tornar a jugar, a la nostra cafeteria us servirem, amanides, macarrons, entrepans freds, calents i pizzes.

AMPLI APARCAMENT.
GNOMO PARK, una MUNTANYA DE JOCS pensada per la diversió de tota la família
Última actualització: 12/02/20
Fitxa tècnica
FAMILIA
Tipus d'activitat
Visita o itinerari
Temàtica
#escolar
ODS
Diària
De pagament
Idiomes
Contacte
CONTACTA