Festa BBVA de la Tardor

La del 2020 serà una edició especial de la Festa BBVA de la Tardor a l’Espai Natura de Sabadell. Des de la Fundació 1859 Caixa Sabadell i amb el suport del BBVA hem volgut mantenir l’esperit de la festa que fem cada any a la masia de Can Deu però adaptant-la a les noves circumstàncies.
Així, emetrem la festa des de la masia sense públic, que anirà seguint-la pel nostre canal de YouTube i participant-hi per les xarxes socials Instagram, Facebook i Twitter amb el hasthag #festaBBVAtardoracasa.
Dies abans de la festa us demanem que participeu al Kahoot, un concurs de preguntes i respostes sobre l’Espai Natura Fundació 1859 Caixa Sabadell, i a les votacions per triar el disseny que l’escultora Judit Comes tallarà en una carbassa.
Si voleu participar activament de la festa realitzant simultàniament a casa les mateixes activitats que oferim diumenge 25, caldrà que tingueu preparats els materials. Podeu consultar els llistats corresponents a cada activitat al nostre web.
Al llarg del matí de diumenge 25 d’octubre anirà apareixent un cargol tafaner. Si esteu atents i us apunteu els moments en què aparegui, podreu entrar al concurs d’un cap de setmana a l’alberg rural “Lo molí de Bot”.
CONCURSOS
- Concurs Kahoot sobre l’Espai Natura. El guanyador (més encerts en menys temps) obtindrà un val per a 4 persones per participar en un taller familiar a Can Deu (la Visita a la granja, el Taller del Tió de Nadal o el Taller dels Ous de Pasqua).
- Concurs descobreix el cargol tafaner. Es sortejarà entre els qui encertin una estada de cap de setmana més activitat complementària per a 4 persones a l’alberg rural “Lo molí de Bot” a la Terra Alta. 
Jornada lúdica i familiar on line amb visites a la granja i la masia de Can Deu i tallers a realitzar simultàniament des de casa.
Última actualització: 21/10/20
Fitxa tècnica
FAMILIA
Tipus d'activitat
Jornada, Recurs online
Temàtica
#manualitats, #natura, #tardor
ODS
Puntual
Gratuïta
Idiomes
Català
Contacte
CONTACTA