Exàmens oficials Cambridge English al vostre centre escolar - Per a escoles i AMPAs

Amb Cambridge School i el National Schools Project, podeu oferir a la vostra escola un curs de preparació per als exàmens oficials de Cambridge English i accedir a la possibilitat d'organitzar un examen oficial dins del vostre centre.

El National Schools Project és un projecte a nivell nacional dirigit als centres d’ensenyament reglat privats, públics i concertat . El seu principal objectiu és promoure els exàmens oficials d'anglès dins de l’àmbit educatiu del centre com a instrument fonamental de suport i reforç al bilingüisme a les escoles.

La signatura d’un conveni entre el centre educatiu i Cambridge School com a Centre Examinador Autoritzat estableix el compromís de Cambridge English Language Assessment de realitzar els exàmens Cambridge English d’anglès de la Universitat de Cambridge en les pròpies instal·lacions del col·legi (sempre que reuneixin les condicions necessàries) i a uns preus reduïts (iguals a tot el territori nacional).

Els exàmens de Cambridge que inclou el National Schools Project són els següents: Young Learners English Tests (YLE), el Key English Test for Schools(KET), Preliminary English Test for Schools (PET) i el First Certificate in English for Schools (FCE)*. Existeix un ampli ventall de dates al llarg de tot l’any per fer els exàmens.

Per a més informació, visiteu-nos a CambridgeSchool.com o contacteu amb nosaltres, trucant al telèfon 93 870 20 01 o per email, escrivint a info@cambridgeschool.com
Cambridge School ofereix la possibilitat d'impartir cursos de preparació d'exàmens oficials Cambridge al vostre centre escolar, a més d'organitzar els exàmens oficials a les vostres instal·lacions.
Última actualització: 21/01/21
Fitxa tècnica
16
8-9
10-11
12-15
Tipus d'activitat
Escola de mares i pares
Temàtica
#llengua, #anglès
ODS
Setmanal
Gratuïta
Idiomes
Anglès
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't