Enginys tecnològics: de l'engranatge a la programació

Aquest taller proposa un recorregut per la tecnologia de manera pràctica i manipulativa. Ens centrarem en quatre aspectes bàsics: engranatges, circuits elèctrics, construccions makers i programació amb robots, tot utilitzant material actual i innovador com per exemple littleBits —un sistema de blocs imantats reutilitzables per crear circuits electrònics a força d'unir components diferents com qui fa servir un joc de peces de construcció— o els robots True True (pensats per iniciar els infants en la programació).

Veurem, doncs, l'evolució de les màquines, des dels elements més senzills de la mecànica, com ara els engranatges, fins a arribar a la robòtica, passant per l'electrònica.

Divendres, 14 de maig 2021 a les 18 h
Durada: 1,5 hores.
Edats: de 7 a 11 anys.
Preu: 8 €.

Cal inscripció prèvia, que es realitza de forma presencial a la recepció de l’Espai Cultura, en horari d’obertura i atenció al públic. Podeu reservar plaça per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari que trobareu a la web.
Ens centrarem en quatre aspectes de la tecnologia: engranatges, circuits elèctrics, construccions makers i programació amb robots,
Última actualització: 16/03/21
Fitxa tècnica
6-7
8-9
10-11
Tipus d'activitat
Taller o curs puntual
Temàtica
#robòtica i programació, #STEM
ODS
Puntual
De pagament
Fora del centre escolar espai interior
Idiomes
Català
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't