EL MEV A L'ESCOLA: Educació Primària

Aquest serà un curs excepcional, per això el MEV ha adaptat el programa d’activitats presencials als nous protocols sanitaris amb l'objectiu d'oferir-vos una visita segura.

Així doncs, i davant la incertesa d’aquest nou curs, el Museu aposta per oferir noves propostes més enllà de la visita presencial amb recursos que permetin reforçar la relació escola-museu. “El MEV A L’ESCOLA” és un projecte que té per objectiu traslladar l’experiència del museu a l’aula amb recursos digitals, materials pedagògics en préstec, activitats presencials a les escoles amb l’equip educatiu del Museu i projectes de col·laboració.

Per als alumnes d'Educació Primària, també proposem realitzar, a les escoles, l'activitat "Viatgem al món medieval", en la qual els alumnes faran un viatge especial a l’Edat Mitjana. Per tal de comprendre el temps històric on han anat a parar, caldrà que esbrinin totes les pistes que els ofereixen les peces romàniques i gòtiques del museu. D’aquesta manera, comprendran quina era la vida quotidiana fa gairebé mil anys.
Per comprendre aquest temps històric, hauran d'esbrinar les pistes que els ofereixen les peces romàniques i gòtiques del museu; entenent també així quina era la vida quotidiana de fa gairebé mil anys.
Última actualització: 30/10/20
Fitxa tècnica
CI
CM
CS
Tipus d'activitat
Visites i itineraris
Àrea de coneixement
Pintura, Història, cultura i patrimoni
Temàtica
#medieval, #museu, #art
ODS
Entre 1 i 2h
De pagament
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Català
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't