Dormir amb taurons

L’Aquàrium de Barcelona convida els petits de la casa a passar una nit envoltats de taurons i de més de 8.000 peixos diferents, i descobrir com es desperten . Tota una experiència inoblidable!

L’Aquàrium de Barcelona ha preparat una nova activitat perquè els petits coneguin els seus hostes més especials: els taurons. Com són, com es comporten, com es reprodueixen i què fan quan arriba la nit.

Destinataris: nens i nenes de 8 a 12 anys
Horari: de les 19.30h a les 10.00h
Preu: 90 €, i 81 € per als socis de L’Aquàrium
Calendari: consulteu les dates.

Què inclou el preu?
Les activitats, el sopar i l’esmorzar, un Quadern de l’explorador i l’assegurança d’accidents i de responsabilitat civil.

Què han de portar de casa?
Sac de dormir, pijama, sabatilles, material d’higiene personal (tovallola petita, raspall de dents, pasta de dents…), una muda de recanvi i llanterna. És recomanable que portin un coixí per dormir.

Continguts de l’activitat:

Investigadors de taurons: joc de nit on els participants hauran de superar proves o demostracions per tal de conèixer com són els taurons, com és la seva pell, què mengen els taurons, com es reprodueixen,….
Conte entre taurons: els monitors explicaran històries i llegendes relacionades amb els taurons i el fons del mar.
Dormir amb taurons: els assistents dormiran amb sacs de dormir a la zona de l’Oceanari, ben a prop dels taurons.
Com es desperten els animals de L’Aquàrium: visita per la zona tècnica de L’Aquàrium per tal de conèixer les tasques que es realitzen, i poder veure com és l’Oceanari per dalt.
L’Aquàrium de Barcelona convida els petits de la casa a passar una nit envoltats de taurons i de més de 8.000 peixos diferents, i descobrir com es desperten . Tota una experiència inoblidable!
Última actualització: 04/02/2020
Fitxa tècnica
8-9
10-11
Tipus d'activitat
Estada
Temàtica
#aigua
Objectius de desenvolupament sostenible
Gener, Febrer, Març, Abril, Maig, Juny, Octubre, Novembre, Desembre
De pagament
Idiomes
Contacte
CONTACTA