Cuina de Sant Jordi

En aquest taller cuinarem una recepta salada i una dolça: coca de Sant Jordi salada i roses amb pasta de full. La professora explicarà cada recepta pas per pas i ajudarà als participants al llarg de tot el procés.

Aquest és un taller de cuina creativa: al llarg de l’elaboració de totes dues receptes, s'introdueixen també alguns conceptes i pràctiques essencials tant per manipular els aliments amb higiene i seguretat com també per mantenir una dieta saludable i equilibrada.

Durada: 2 hores
Edats: de 5 a 12 anys.
Preu: 16 €.

El taller requereix inscripció prèvia, que es realitza de manera presencial a la recepció de l’Espai Cultura Fundació 1859, en horari d’obertura i atenció al públic. Podeu reservar plaça per correu electrònic o telèfon o a través dels formularis d’inscripció de la web.
Cuinarem una recepta salada i una dolça: coca de Sant Jordi salada i roses amb pasta de full.
Dissabte 17 d'abril 11:30h. Durada 2h. Edat: 5-12 anys. Requereix d'inscripció prèvia.
Última actualització: 23/04/21
Fitxa tècnica
6-7
8-9
10-11
FAMILIA
Tipus d'activitat
Taller o curs puntual
Temàtica
#alimentació, #santjordi
ODS
Puntual
De pagament
Fora del centre escolar espai interior
Idiomes
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't