COM COMUNICAR AMB TOTS ELS SENTITS

Si vosaltres, com a pares, voleu augmentar l'empatia i la connexió amb els vostres fills , parella, familiars, companys de feina...i millorar la comunicació amb ells, en aquesta conferència trobareu
eines per aconseguir-ho de forma pràctica i vivencial.

Com utilitzar el cos per comunicar-nos millor? Com acompanyar als nostres als nostres fills a prendre consciència i liderar la seva transformació personal, intervenint en la seva emoció i el seu cos per modificar pensaments, judicis i creences limitadores? Com fer que els aprenentatges passin per la seva pell i se'ls enduguin posats?

Si volem ser efectius com a pares, ara més que mai, necessitem comprendre que sempre operem en una "Coherència Dinàmica" particular (cos, emoció i ment).
Tenim l'oportunitat i responsabilitat d'acompanyar als nostres nens i joves en el seu procès de construcció humana, que aprenguin a trobar aquesta coherència a través del nostre testimoni i la incorporin a la seva vida.
Com comunicar amb tots els sentits (cos, emoció i ment) per connectar més amb els nostres fills, en aquests moments especials. Conferència pràctica i vivencial (format online i presencial)
Última actualització: 20/03/21
Fitxa tècnica
FAMILIA
Tipus d'activitat
Formació per AFAs, Recurs online
Temàtica
#educació emocional, #salut, #resolució de conflictes
ODS
Puntual
De pagament
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Castellà, Català
Contacte
CONTACTA