Colònies Escola de Circ

Eix Estels, amb més de 25 anys en el sector del lleure, treballem dia a dia amb la màxima coordinació i amb l’objectiu comú per d’oferir-te la millor proposta i el millor servei en colònies i sortides d’un dia.

HABILITAT, DESTRESA I FORÇA EI + CI

Preparats per l'entrenament, "La Gran Carpa del Circ" està muntada, el públic ha començat a comprar les entrades i cal que practiquem abans de la primera funció:

Nova Activitat! Els funambulistes! Nova carpa i nova sala de trapezi!
Concentració i habilitat: Passem per la corda fluixa, el llit elàstic, i proves d'equilibris..
Destresa, els malabars: Plats, aros, masses, boles...

EXPRESSIÓ I CREATIVITAT EI + CI
No tot és espectacularitat sota la carpa del Circ, l'expressió la capacitat de transmetre emocions i sensacions serà clau per l'èxit del nostre espectacle. El clown i l'expressió corporal, el maquillatge, ens pintem creant la nostra propia imatge. El resultat el Gran Espectacle final, on els pallassos de la Llobeta ens faran riure molt!

LA IL·LUSIÓ I L'IL·LUSIONISME EI + CI
I com es fa la màgia? Com fer que allò que sembla impossible es faci real davant dels nostres ulls? Fem desaparèixer la frontera entra la realitat i la fantasia, ens convertim en mags! Voleu aprendre els millors trucs de màgia?
Colònies amb Eix Estels per: Apendre, ser, fer, viure i conviure. Viu el circ com mai l'has vist a la casa de colònies La Llobeta, on gaudireu de la nova carpa i les millors activitats de Circ!
Última actualització: 19/05/16
Fitxa tècnica
ESCOLAR
CI
CM
Tipus d'activitat
Titelles
Àrea de coneixement
Arts i música
Temàtica
#escolar
ODS
De pagament
Idiomes
Contacte
CONTACTA