Colònies Escola de Cel

Eix Estels, amb més de 25 anys en el sector del lleure, treballem dia a dia amb la màxima coordinació i amb l’objectiu comú per d’oferir-te la millor proposta i el millor servei en colònies i sortides d’un dia.

Us oferim la possibilitat de gaudir de colònies de Cel a 2 cases diferents: Can Miqueló o Can Vandrell.

PLANETARI EI + CI+ CM+ CS
Vestits com autèntics astronautes descobrim l'espai amb projeccions a 360º. Activitat escolar on entrareu dins la bombolla inflable gegant de la nostra Escola de Cel, i viureu un autèntic viatge al cel proper i al cel llunyà. Diferents projeccions que s'adapten a l'edat dels participants i que els faran viure en primera persona un viatge a l'espai. Sobrevolem els planetes, aterrem a les estrelles, visitem les galaxies i descobrim les seves formes i les històries mitològiques que les acompanyen. Un autèntica experiència intergalàctica.

ENTRENAMENT D'ASTRONAUTES EI + CI+ CM+ CS
Proves d'Aventura i baixada en tirolina/coet a la casa de colònies Can Miqueló i Proves d'aventura en pared ferrada a la casa de colònies Can Vandrell, on ens preparem com autèntics astronautes, cal tenir molt bona forma física, una gran capacitat de concentració i moltes habilitats, esteu preparats?

GIMCANA DE PLANETES EI + CI
I si juguem amb els 8 planetes del nostre Sistema Solar? No hi podien faltar reproduccions gegants inflables del Sistema Solar, per conèixer i jugar amb els planetes del nostre Sistema Solar.

TALLER MILOLOGIA EI + CI
Jocs, històries i activitas infantils per no oblidar...

VIATGE A L'UNIVERS CM + CS
Viatge en una nau espacial per l'Univers ( amb nau a Can Miqueló)
Descobrirem Les galàxies, forats negres i la vida de les estrelles... un espai on gràcies a les llums fosques, les projeccions en superfícies transparents, les pintures fluorescents i altres recursos d'ambientació ens trobarem com flotant al mig de l'univers, allà podrem descobrir amb els nostres ulls i entendre fenòmens tant dispars com el neixement i la mort d'una estrella, els forats negres i la pols còsmica, la forma de les galàxies, el big ben, etc... T'apuntes a un viatges d'efectes especials?

OBSERVACIÓ DEL SOL CM+CS
La nostra estrella observada amb telescopis de lent, telescòpis d'hidrògen, telescopis d'ombra... Voleu observar el sol i conèixer les seves característiques de debó? Ens calen, doncs, diferents tipus de telescopis, cadascun d'ells en descobrirà un aspecte diferent: El seu color real, les taques solars i les zones més fredes de la nostra estrella, la seva radiació, la seva edat i el temps que falta per la seva desaparició, etc... Descobrim-ho, però per fer-ho, caldrà que ens guanyem el dret a fer ús dels telescopis, haurem de superar les proves i completar el gran mot encreuat, serem capaços?Colònies amb Eix Estels per: Apendre, ser, fer, viure i conviure. Viu i coneix el Cel amb les millors activitats i recursos lúdics i educatius. A la casa de colònies Can Miqueló i Can Vandrell, Clica!
Última actualització: 23/05/16
Fitxa tècnica
ESCOLAR
CI
CM
CS
ESO1C
ESO2C
BTX
CF
Tipus d'activitat
Àrea de coneixement
Ciències de la naturalesa i tecnologia
Temàtica
#escolar
ODS
Gratuïta
Idiomes
Contacte
CONTACTA