Colònies de Prehistòria al Pla de l'Estany

A partir de diferents activitats, tallers i dinàmiques coneixeran, a través l’experimentació directa i de la pròpia vivència, com vivien els humans en la prehistòria.

El programa de colònies escolars de prehistòria preveu tant els aspectes conceptuals, com els de procediment i actitud, que faciliten la construcció d’aprenentatges significatius i funcionals per als nois i noies.

Els objectius i continguts de les activitats s’adapten a l’edat, a les característiques i al marc curricular de cada grup escolar que ens visita. Entenem que l’educació en el lleure és un espai educatiu necessari per a la formació personal, intel·lectual i cultural dels infants.

En les colònies de prehistòria treballarem valors com la comprensió del passat, la interpretació del present, el patrimoni històric, el treball en equip, l'experimentació, la potenciació de la imaginació, l'autoestima...
Durant les colònies farem un recorregut per les diferents etapes de la prehistòria tot coneixent de primera mà els seus costums, característiques, evolució… A partir de diferents activitats.
Última actualització: 23/09/20
Fitxa tècnica
CM
CS
ESO1C
ESO2C
BTX
CF
Tipus d'activitat
Estades i cases de colònies
Àrea de coneixement
Història, cultura i patrimoni, Educació cívica, en valors i per la pau, Tutoria i convivència
Temàtica
#prehistòria, #treball de recerca, #natura
ODS
Llarga durada
De pagament
Fora del centre escolar espai exterior
Idiomes
Català, Anglès
Contacte
CONTACTA